CardioTrainer

CardioTrainer 2.3

Fitness-assistent voor Android

Dol op sporten én je Android-telefoon? Dan heb je geluk. Met de gratis CardioTrainer verenig je het nuttige met het aangename. Althans, wanneer je conditie het toelaat. De applicatie bestudeert aan de hand van GPS (de satelliet-chip in je telefoon) je 'kwaliteiten' bij het hardlopen, fietsen, wandelen, skiën en (auto)rijden. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende activiteiten
  • Fijne interface
  • GPS-tracking
  • Bruikbare analyses
  • Toont calorieverbruik

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Dol op sporten én je Android-telefoon? Dan heb je geluk. Met de gratis CardioTrainer verenig je het nuttige met het aangename. Althans, wanneer je conditie het toelaat. De applicatie bestudeert aan de hand van GPS (de satelliet-chip in je telefoon) je 'kwaliteiten' bij het hardlopen, fietsen, wandelen, skiën en (auto)rijden.

CardioTrainer slaat tijdens het hardlopen je 'pad' op en toont het op een kaart in Google Maps. Daarbij berekent de applicatie het aantal kilometers per uur, de afstand en desgewenst je prestatie ten opzichte van andere dagen. Op deze manier fungeert CardioTrainer als je persoonlijke fitness-assistent. De software verzamelt data ten behoeve van calorieverbruik, het aantal afgelegde (kilo)meters en zelfs het aantal 'geklommen meters'.

Tevens integreert de applicatie met Facebook, waardoor je je prestaties publiceert op je Facebook pagina. Je wisselt dus gemakkelijk trainingschema's uit of neemt het op tegen een vriend. CardioTrainer is ontzettend uitgebreid en toont bij welke activiteit dan ook de gewenste gegevens. Met deze data verbeter je gestaag je conditie.

Dankzij CardioTrainer heb je een uitstekend trainingsmaatje op zakformaat. Plaats je telefoon tijdens het hardlopen in je broekzak of hang het aan je arm en de digitale trainer verzamelt praktische informatie. CardioTrainer is een must-have voor de sportieve Android-eigenaar.

Meeste download Sport voor Android

Meer
CardioTrainer

Download

CardioTrainer 2.3