CardioTrainer

CardioTrainer 2.3

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Fitness-assistent voor Android

VOOR

  • Verschillende activiteiten
  • Fijne interface
  • GPS-tracking
  • Bruikbare analyses
  • Toont calorieverbruik

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Dol op sporten én je Android-telefoon? Dan heb je geluk. Met de gratis CardioTrainer verenig je het nuttige met het aangename. Althans, wanneer je conditie het toelaat. De applicatie bestudeert aan de hand van GPS (de satelliet-chip in je telefoon) je 'kwaliteiten' bij het hardlopen, fietsen, wandelen, skiën en (auto)rijden.

CardioTrainer slaat tijdens het hardlopen je 'pad' op en toont het op een kaart in Google Maps. Daarbij berekent de applicatie het aantal kilometers per uur, de afstand en desgewenst je prestatie ten opzichte van andere dagen. Op deze manier fungeert CardioTrainer als je persoonlijke fitness-assistent. De software verzamelt data ten behoeve van calorieverbruik, het aantal afgelegde (kilo)meters en zelfs het aantal 'geklommen meters'.

Tevens integreert de applicatie met Facebook, waardoor je je prestaties publiceert op je Facebook pagina. Je wisselt dus gemakkelijk trainingschema's uit of neemt het op tegen een vriend. CardioTrainer is ontzettend uitgebreid en toont bij welke activiteit dan ook de gewenste gegevens. Met deze data verbeter je gestaag je conditie.

Dankzij CardioTrainer heb je een uitstekend trainingsmaatje op zakformaat. Plaats je telefoon tijdens het hardlopen in je broekzak of hang het aan je arm en de digitale trainer verzamelt praktische informatie. CardioTrainer is een must-have voor de sportieve Android-eigenaar.

Meeste downloads Sport voor android

Meer

Beoordelingen about CardioTrainer

Promotie×